fredag 3 oktober 2008

Minns ni Elsa?

Elsa är hunden som flyttade in hos Mamma och Göran i deras hus i Thailand. I sommar har hon tagits om hand av deras vänner och Göran har installerat en webcam som han kunnat följa Elsa i från Upperud i Dalsland. Elsa är annars ganska rasistisk och biter mörka människor (thailändarna). Det beror förmodligen på samma sak som att Katten på Torpet håller sig undan när de kattallergiska syrran och Andreas är där men kommer sättande så snart jag och lille mannen parkerar vid vedboden. Eller att änderna följer efter personer med grått hår som går sakta.

Göran säger att han skall köra klassisk betingning med Elsa för att visa att mörka människor är snälla. Bara han inte gör som Mikael Tornvings pappa som skulle vänja deras jakthund av med att vara skotträdd. Fadern köpte ett kilo prinskorv och en ollonpistol med skott. Sedan satte han sig vid hunden och höll den laddade pistolen bakom ryggen och började mata hunden med prinskorv. Sen brände han av ett skott. Det var så det gick till när familjen Tornvings jakthund inte bara blev skotträdd utan också rädd för prinskorv.

Men man måste ju hålla med om att hunden ser rätt glad ut. Fotot är förmodligen taget med min mors nya fina systemkamera.

Inga kommentarer: