fredag 24 oktober 2008

Förväntningarna är uppskruvade

i bott. Jag skulle bli ruskigt besviken om jag kan ge Låt den rätte komma in något annat än högsta betyg, när jag nu väl får tillfälle att se den. (Förhoppningsvis lämpligen till Allhelgona.)

Det brukar inte vara bra att ha för höga förväntningar på en film, men i det här fallet räknar jag kallt med att de infrias.

2 kommentarer:

Sara Rosberg sa...

Det är inte alls bra att den fått så bra betyg, toppbetyg i vår lokaltidning tex. Förväntningarna är lite väl uppskruvade, och trots att jag försöker hålla mig ifrån recensioner så är det svårt. Allra bäst är ju filmer som fått sval respons. Men som du säger, vi får räkna med att de infrias.

Anna-Karin sa...

Jag brukar iofs tycka ungefär som recensenterna men risken är ju att jag förväntar mig mer än vad man egentligen kan göra... Men av set jag hört och sett så tror jag det kommer vara en film i min smak. Dystert, socialrealistiskt med skräckinslag som inte blir alltför amerikaniserade. Och förmodligen med klara igenkänningar från min egen barndoms hyreshusgård och skola. Bara huvudpersonens frisyr lovar ju gott. ;)