söndag 14 september 2008

Varning!

Jag misstänker att de flesta i detta land vid det här laget vet att Janne Josefsson inte är ute efter att visa upp någon annan sanning än sin egen. Det här är dock bland det snaskigaste jag läst. Kan ju vara bra att veta för den som någon gång får en förfrågan från SVT att medverka i deras debattprogram.

SVT verkar ha gått över till tabloid-TV. Josefsson verkar ha tappat greppet. Hans illa hopklippta program om facket i sommar har visat att han snarare slår vilt omkring sig, än lyckas bevisa något av värde.

Sen kunde det ju vara intressant att få ta del av den verkliga mejlkorrespondensen. Enligt TPB så verkar det ju vara så att Arbogabarnens pappas sambo skrivit fler mejl till TBP än det som hon visat upp i media, och det svar hon fått tidningarna att publicera (det där om att sluta tjata) skall alltså inte vara svar på de snälla mejl hon själv visat upp. Stämmer detta?

Ja, oavsett så framstår ju TPB mer och mer som de minst smutsiga i den här röran.

2 kommentarer:

Sara sa...

Tack för den länken. Magiskt dåligt behandlat som jag faktiskt ändå hade en förhoppning om att inte "hederliga" svt höll på med.

Jag har ju hela tiden hävdat att detta bara är ett led i en sedan länge skapat kampanj mot TPB och att man nu passade på när öppning fanns igen. Alla andra torrentar eller tom "helylle" Google där man kan hitta dokumentet, varför får inte de stå till svars för dåden i Arboga?

Anna-Karin sa...

Ja, det är faktiskt rätt intressant att se. Ungefär som när vi i Fi skulle hängas ut som dreglande manshatare i samband med ROKS-dokumentären...