tisdag 2 september 2008

Vad skall barnet heta?

Detta är mitt första inlägg på nya datorn, som anlände för nån timme sedan. Nu skall här beslutas om jag skall installera XP eller behålla Vista. Verkar som om Vista kan ha sina fördelar men frågan är om jag står ut med alla dessa jävla frågor. En person som har svårt att bestämma sig borde bli galen av detta system.

Läser i Expressen om Sarah Palins barn, bl a den 17-åriga dottern som inte gjort som mamma predikar, avhållit sig. Nu är hon gravid och tänker däremot börja följa mammas värderingar, d v s ingen abort där inte. Pojkvännen verkar, enligt Expressen, måttligt road. Men det är ju som det är för män, enda sättet att skydda sig mot oönskade graviditeter stavas K O N D O M.

Det som jag däremot reagerar över är de namn Sarah Palin valt till sina barn. Hur tänkte dom där, egentligen? Hmmmm, vad skall barnet heta? Ja, vi har ju en Bristol, en Willow, en Piper och en Track, låt oss kalla ungen Trig. På nätet ger detta upphov till viss munterhet där folk ifrågasätter hennes omdöme. Här kan man läsa om hur namnen tolkas...

Inga kommentarer: