söndag 14 december 2008

Lucka 14 - inte mycket till julförberedelser

Kalendern var tänkt att handla om julmånaden men dagen idag har det inte varit så mycket bevänt med julplanering. Vaknade klockan sex i morse och kunde inte somna om. Låg och undrade hur det gått för Mamma. Förmodligen var det ungefär vid den tiden de väckte henne ur narkosen. För vid sju fick vi besked om att operationen gått bra och att stackars Göran skulle försöka sova lite.

Man känner sig ju lite handfallen såhär långt bort. Systern hanterar det genom att undersöka flygresor till Bangkok på nätet. Och läsa artiklar i Göteborgs-Posten om hur fiberrik kost gör att bajset börjar gro i reningsverken. Tyvärr verkar inte tidningen bjussa på detta även till oss utanför Göteborg... Det fanns tydligen fina bilder också. Ser framför mig hur det växer havre och råg i kloakerna.

Lille mannen har återvänt för sista veckans jobb före ledigheten. Tyvärr, för nu skulle man ju behövt honom här...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å så skönt!

Bloggerskan sa...

Ja, senaste rapporten säger att hon är trött på alla slangar och fördriver tiden med att titta på konståkning på TV. På thailändska sjukhus brukar man ju få egen TV, förutsatt att man (eller försäkringsbolaget) betalar för sig förstås...