torsdag 27 november 2008

Skumtomtefudge

Det har nog inte undgått någon läsare av denna blogg att jag är rätt förtjust i Juleskum. Hos tre tjejer i köket hittar jag idag ett recept på skumtomtefudge. Heder åt dessa kvinnor som vet att använda de allra finaste varorna i sitt julbak!

4 kommentarer:

Sara Rosberg sa...

Alltså egentligen är ju min prio från nov-slutet av januari 1) Julmust 2) juleskum 3) knäck. Allt annat kan kvitta. Men pga det lilla projektet så har jag stora skygglapparna på när jag går förbi LÅDORNA (det är inte ett snällt grepp från handeln) med juleskum på affären. Om jag väl börjar så slutar jag aldrig...

Anna-Karin sa...

Av olika skäl kunde jag förra julen inte äta godis, som Juleskum. Så jag köpte en hel låda i julklapp till syrran, bara för att i allafall få glädja någon med dem.

Då visste jag inte hur det skulle bli med godisätande i framtiden men nu vet jag att Juleskum går alldeles utmärkt. THANK GOD!

Kristin sa...

Jag fick två påsar med posten igår! Lycka!

Anna-Karin sa...

Det är lycka, det. Minns när jag bodde i Frankrike och fick ner Gott & Blandat. Man skulle ju tro att man skulle försöka spara så länge det gick men påsarna slank väl ner på fem blanka, minuter...