tisdag 22 december 2009

På slottet är tomten bara far till vissa av barnen

Man kan undra om det är familjerna Westling och Bergström som tycker att det är skönast att slippa umgås med sina blivande inlaws eller om det är familjen på slottet som inte tycker sig ha plats för de andra. Men är det inte lite skumt att man inte firat jul tillsammans med sin kille en enda gång på nio år? Brukar man inte när man är såpass stadgade fira tillsammans och möjligen dela upp julen mellan respektive föräldrar? Men inte familjen Bernadotte.

Vad skulle hända om Madeleine och Victoria sa att nä, i år firar vi i Djursholm och Ockelbo och kommer och hälsar på er på annandagen?

2 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Njae, i princip håller jag med dig men jag vet rätt många som firar på olika håll trots många år tillsammans... Viktoria och Daniel är på intet sätt unika och jag kan tänka mig att familjen i Ockelbo och så vidare tycker det är ganska skönt att få fira själva. Blir väl sista gången i den konstellationen kan man misstänka...

Rabiatfeminism sa...

Det finns säkert tusen sätt att fira jul, eller inte fira jul, på. Vilket jag tror är lättare om man inte har barn som har far- och morföräldrar som vill träffa dem på jul. Hur har Kungen tänkt lösa det hela när han får barnbarn?