torsdag 3 december 2009

Årets scoop?

Svenska Dagbladets förstasida idag:

"Schyman fiskar röster i Let's Dance"

Nähä? Är det sant? Det hade jag ingen aaaning om att man gjorde i Let's Dance. Schyman själv svarar frankt att hon hoppas att de som röstar på henne i dansprogrammet kommer vänja sig och komma ihåg hur man gör i september.

Och kom igen, självklart skulle fler partiledare tackat ja, om dom nu fått frågan, inte är usla dansörer eller har en partistyrelse som säger nej. Och Gudrun Schyman har ju fått frågan ett antal gången, men som den strateg hon är självklart väntat till rätt tidpunkt.

Inte för att jag tror att Fi kommer dansa in i riksdagen enbart på grund av ett nöjesprogram i TV 4 men jag vet att Gudrun är en stor underhållare och ser jag fram emot att se henne i en tango.

2 kommentarer:

Kristin sa...

Det skulle inte förvåna mig om Gudrun tar hem hela rasket! Jag skulle gärna, precis som du, se henne i en tango, men minst lika gärna i en rumba! Men jag tänker inte rösta på henne i valet för det. :-)

Rabiatfeminism sa...

Ja, jag såg henne och Jacques dansa tango på festen då dom inte gifte sig förra sommaren. Skulle vara kul att se henne utveckla det, då jag tror hon skulle kunna göra det jäkligt bra! (Inte för att jag är nån expert då...)

Och själv kommer jag nog rösta utifrån andra premisser än vem som dansar i Let's Dance. ;)