måndag 15 juni 2009

Tell me why... tell me why...

Måndag igen. Men den här veckan är ju lite mer uthärdlig när man vet att på tredje dagen kommer lille mannen hit och på fjärde dagen bär det av mot Torpet igen.

Helgen har varit produktiv. Vi har satt krusbär, pelargoner, löjtnanthjärta, syren och lite annat smått och gott. Lille mannen har bråkat med kanttrimmern men ändå lyckats trimma till kanterna. Jag har gått loss med min nya Fiskars-sekatör. Irisen verkar ha gjort som gullregnet förra sommaren. Ha frusit och vägrar komma upp. Men gullregnet blommar mer än någonsin tidigare.

Det har regnat. (När vi grillade.) Och solen har skinit. (Tidigt på morgnarna när man ligger kvar i sängen.) Till midsommar väntar vi oss skyfall så kan det bara bli bättre. Regnfronten skall ligga norr om Vänern sägs det. Norr om Väse betyder väl det.

Sen söker jag efter sådana där bokstäver i guld som man kan klistra på t ex en ny brevlåda. Tips om var i Stockholm man kan köpa sådana mottages gladeligen. Saknar John Wall i gamla PUB-huset. Där löste jag alla sådana där problem!

2 kommentarer:

meta sa...

Pröva en välsorterad bokhandel, de kan möjligen ha olika slags guldbokstäver.

Ett säkrare tips är någon av de större trädgårdshandlarna, de där som också har trätrall, brevlådor och diverse komposttunnor. Bygg- och trädgårdskedjorna, Sylvan eller liknande, har det garanterat.

I innerstan är det kanske inte helt lätt, däremot.

Rabiatfeminism sa...

Tack meta,
Där vi köpte brevlådan (Coop Bygg i Karlstad) fanns bara siffror och bokstäverna A-D i versaler. Det är i sådana här ögonblick man saknar en riktig järnhandel i Stockholm!