söndag 29 mars 2009

Bilderna som mäklaren "glömde"

Idag for jag och lille mannen till Skåne för att titta på hus.

En fantastisk skånelänga är till salu i en by utanför Lund. Perfekt som fritidsboende men också möjligt som permanentboende om vi någon gång i framtiden skulle flytta tillbaka till Skåne. På mäklarens bilder kunde man se att huset var toppenfint med fina utvecklingsmöjligheter och en mysig trädgård. Men en van hemnettare upptäcker det som kanske inte syns. Nämligen avsaknaden av utsiktsbilder och andra bilder från omgivningen. Bakom en häck skymtade något som såg rätt fallfärdigt ut. Men med tanke på husets utseende var det värt en tur fram och tillbaka.

Här kommer bilderna som mäklaren "glömde".

Den f d lanthandeln och bageriet - på andra sidan vägen d v s det första man ser när man kommer ut från huset

Närmaste grannens uppfart

Närmaste grannens tomt tillika utsikten från huset som är till salu. Bakom bråten uppe på en gödselhög gick det rufsiga kor och råmade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eller grannen som mäklaren gömde... DLM

Rabiatfeminism sa...

Ja, man skulle ju kunna tro att han satt där inne vid köksbordet med John Deer-kepsen och tuggade snus och svor över Stockholmajävlarna som gett sig ut på landet.

Kristin sa...

Rena drömmen, antar att du lade bud direkt eller?

Rabiatfeminism sa...

Alltså, mäklaren har inte ens ringt. han verkar inte heller tro på objektet. Eller så var det nån som slog till och betalade på plats... Grannen kanske...