lördag 18 april 2009

Tunn hårväxt

Läser hos Abbes pappa att Abbe gett uttryck för att nu när han är stor (4 år) vill han ha stort hår, som mamma. Bland kommentarerna berättar en Fredrik om hur hans son börjat gråta när pappa berättat att sonen förmodligen kommer få samma hårväxt som fadern. D v s inte något svall utan sådant som gör att de flesta män väljer att göra som lille mannen, snagga sig eller helt enkelt raka bort de små testarna.

Så mycket snyggare än att försöka dölja en flint. Men i dagens pappersupplaga från Aftonbladet fick vi slutligen svaret på varför Anders Borg inte klipper sig, nu när han skaffat sig ett bra jobb. På en bild, tagen bakifrån och lite från ovan, syns finansministern gratulera Victoria Bernadotte och Daniel Westling till deras förlovning. Där ser vi tydligt att det långa håret har funktionen av en s k Robin Hood-frilla.

Dags för klippning, Anders Borg? Nu när det ändå inte går att dölja längre. Det skulle vara SÅ mycket snyggare! Jag menar, t o m Robert Plant gav efter för saxen till sist, och hans hår var ju ändå rätt snyggt.

Inga kommentarer: