måndag 20 april 2009

Shanghajad i Ulaanbaatar

Viktipettrus senast det begav sig

Se där ja. I stället för en lång skön Kristi Flygare på Torpet blir det att ge sig ut och flyga själv i stället. Stockholm - Amsterdam - Shanghai - Seoul - Ulaanbaatar - Seoul - Shanghai - Paris - Stockholm har vi bokat in oss på andra delen av maj. Lille mannen skall ut och bevaka val igen och jag skall följa med som assisterande valbevakare och reseledare. Sen skall vi hinna träffa kineser i Shanghai. Har ikväll lyckats hitta en resa som förhoppningsvis klaffar perfekt för att hinna infinna sig på avtalsmöte på Djurö den 3 juni. ;)

Låt oss innerligt hoppas att vi slipper kravaller i UB den här gången. Lyckligtvis missar vi precis airag-säsongen, även denna gång! Sköööönt.

3 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Antar att ni känner till Shanghai väl och har kontakter? Jag har annars en kusin där sedan 15 år tillbaka så om något skulle hänga upp sig hör av dig via mail. Kusinen och hans kinesiska hustru har ett real-estate-företag inriktat på utlänningar som kommer till Shanghai för att jobba under ett par år, så de har rätt bra koll på saker och ting.
Lycka till! Och skulle vilka påpeka att det låter lysande!

Rabiatfeminism sa...

Kul! För mig blir det första gången i Kina och för den lille mannen första gången i Shanghai. Vi tar tacksamt emot tips på bra hotell till rimlig kostnad (han lever på projektpengar, jag på mina egna sirt förvärvade).

Fast vi får bara sex nätter där... Men jag tror det blir perfekt efter en vecka i Mongoliet med det något udda matutbudet där... (Kött, kött och kött.)

Ann-Katrin sa...

Hej där! Mailat hotelltips till dig, hör av dig om det inte kommit fram som det skulle. Jag är superavundsjuk, ni kommer att få det jättebra - spännande! Tror att sex nätter är alldeles utmärkt dock, Shanghai har inte så mycket gammal historia som till exempel Beijing, staden började egentligen inte växa som stad förrän efter det andra Opiumkriget, 1842 tror jag bestämt det var. Jaja, nu ska jag inte brodera ut om det... Ha en härlig resa!