söndag 5 april 2009

Lyxreklam


Det här är såna där små lyxgrejer i tillvaron. Ta in på Statt i Karlstad, gammalt rum (à 900 kr) med utsikt och fransk balkong mot älven. Samt gigantiskt badrum med badkar. Söndagar serveras frukost till 13.00 och man får checka ut när man vill fram till klockan 18.00. Kan gärna kombineras med besök på Värmlandsoperan på andra sidan älven. (Bakom min rygg från där kortet på hotellet är taget.)

4 kommentarer:

DLM sa...

Oj, lilla lyxhustrun kostar på... DLM

Rabiatfeminism sa...

Nåja, nu var det ju bara hälften så dyrt som när lille mannen var med och lyxade i Uppsala senast. ;)

Kristin sa...

Urmysigt! Jag var flera gånge på Värmlandsoperan och såg många operor där när jag pluggade i Karlstad, jag tog privatlektioner för en av medlemmarna i orkestern. Jag minns mycket väl den påkostade Wagneroperan, Den flygande holländaren, cool opera, men han är lite tung för mig den gode Wagner. Det är kul i en timme, sedan sitter man av tid i tre till.

Rabiatfeminism sa...

Ja, vi var på uppsättningen av Wagners Parsefal i Karlstad Domkyrka. Typ tre timmar plus i hårda kyrkbänkar men Värmlandsoperan är ju sjukt bra på scenografi, kostym och sånt också så det blir ju faktiskt aldrig tråkigt även om musiken är tung och bänkarna hårda.