söndag 14 mars 2010

Ommöblering av bloggen

Om någon av mina läsare är bra på HTML-kodning skulle jag behöva lite tips. Dels skulle jag vilja ha bredare fält för själva blogginläggen, dels skulle jag vilja ha två spalter för sidomenyerna. Och en bloggheader som löper över hela sidan. Tips mottages tacksamt för var i HTML-koden jag ändrar detta. :)

3 kommentarer:

Sara sa...

Hm, frågan är om du kan det i blogger. Jag har själv försökt stuva lite men det är ganska styrt. Ska kika lite och se om jag kan komma på nåt smart. Och kanske rådfråga nån av mina gurusar :)

Rabiatfeminism sa...

Ja, det är möjligt att det inte går men hela HTML-koden ligger ju här så något tycker man att man borde kunna göra med t ex marginalerna. :)

Malinka sa...

I Blogger kan man inte ändra så mycket mer än vilken mall man använder. Och det finns en "standardmall" likadan som den här som har bred skrivspalt. Någon med två bredvid-spalter har jag inte sett, men det var ett tag sedan jag kollade.

Så leta bland mallarna (och kom ihåg att notera dina egna förändringar, som färger, för de försvinner om man malländrar).

I Wordpress kan man manipulera vissa saker mer, men efter att ha hållit på med en sådan blogg ett tag nu är det tydligt att alla intressanta ändringar kostar pengar ...