onsdag 15 juli 2009

Sommarshopping

Det är knappt så jag tror det är sant själv men den där tiden då man fick ta det man hittade verkar faktiskt ligga bakom mig.

På lunchen var lunchsällskapet försenat så jag smet in på PUB för att se om dom hade något att ha på sig på bröllopet i Oslo senare i sommar. Hittade en fin klänning i snitt som jag gillar. Storlek 42. Synd, tänkte jag och knallade ner för att äta lunch. Men tanken dröjde sig kvar. Kanske, kanske... Den var ju ändå sydd i en modell som brukar passa.

Och se! Lite stormönstrad för en icke-sylfid kanske men vad fan. Känslan av att kunna köpa det man vill ha slår sådant!

Och på söndag bär det av över till Danmark och Danmark = snygga skor. Här skall shoppas!

7 kommentarer:

Malinka sa...

Snyggt!

Jag såg några gamla bilder på dig på Fejan, och blev förvånad över vilken skillnad det var. Men när jag kollar på "tickern" längst ner här fattar jag varför!

Sara sa...

Väääldigt snyggt! Själv måste jag också shoppa klänning snart för bröllop första helgen i augusti. Jag bävar och skjuter det allt längre framför mig... Klädshopping och jag går bara inte ihop.

Rabiatfeminism sa...

Ja, och den är inte bara snygg. Det var halva priset också! Rea på PUB just nu. Sedan dom gjorde om där gillar jag plötsligt att shoppa kläder. Och det beror inte bara på att jag kommer i dem. :)

Kristin sa...

Den är superfin! Vicken brutta.

Rabiatfeminism sa...

Tack. :)

Det är lustigt med shopping, det är som med en påse godis eller jordnötter. Börjar man med en måste man äta mer... Blir nog en sväng på lunchen idag också!

Ann-Katrin sa...

Vad då "lite för stormönstrat". Gillar man något, det sitter snyggt och man således känner sig bekväm så är det världens vackraste, kläder handlar väldigt lite om stil och väldigt mycket om självförtroende at bära upp.
Och självförtroende att bära upp den här urfina klänningen tycks du definitivt ha! Go for it!

Rabiatfeminism sa...

Tack! Nu fattas bara skorna. Funderar över vilken stil de skall ha och förundras över att jag sällan hittar högklackat med snygga klackar.