lördag 11 juli 2009

Sommar i Stockholm

Vi begav oss till Moderna Muséet för att
titta på fotoutställning.

Och äta lunch. Något denne trut
också tänkt sig.

Innan den blev ivägjagad.

Utanför Grand Hotell vara det livat.
Mannen i keps är förmodligen Koreas president, Lee Myung-bak, som verkar ha anlänt tidigare än vad man kan tro av Svenskans artikel idag.

Sen gick vi och åt glass.

Och ikväll blir det skaldjurstårta som
lille mannen lagat efter recept från idolen Ernst.

2 kommentarer:

Sara sa...

Låter semesterlikt! Gissar att det var samma fotoutställning som jag var på tidigare i år. Väldigt omfattande, jag måste nog dit en gång till. Vad tyckte ni?

Rabiatfeminism sa...

Ja, halva hade räckt. Första delen, till vänster, var dessutom bättre tyckte jag. Sen varierade kvaliteten oerhört. Några bilder förstod jag inte alls vad dom gjorde där då de såg ut som något jag tog med min lilla instamatic på skolresan i Norge på högstadiet... Andra var helt sjukt bra. T ex en serie tagna av en baltisk (Litauen? Lettland?) fotograf på barn. Där fanns en bild av barn som spelar hockey i skymningen som gick rakt in i hjärtat. Fantastiskt ljus. Man kunde nästan känna den där råa skymningen då man dröjde sig kvar ute och inte ville gå in fast det höll på att bli mörkt. Man var blöt och kall och mamma hade redan ropat en gång, men man hade ju så kul. Det är sånt foton skall framkalla hos en!