torsdag 16 juli 2009

Samtidigt i Sommarnärke

Det är sådant här som utgör en riktigt bra bild. Att man är på rätt ställe vid rätt tillfälle och att man har öga för detaljer.

Nerikes Allehandas fotograf Pavel Koubek borde skicka in sina bilder till tävlingen Årets bild. (Sen begriper jag inte varför denna tävling skall fira minnet av den där snubben från Pontecorvo som fick en tron i Sverige?)

Kon i fråga lär, om än tydligt frustrerad, ha klarat sig helskinnad från gyttjebadet i gödselbrunnen, liksom hennes fyra väninnor.

Klarade sig gjorde även mannen som överfölls av ett tjejgäng i min mors hemtrakter i Rosta, Örebro. Fem kvinnor skall inte bara ha dragit ikull mannen på hans cykelfärd utan också dragit av hans byxor och kalsonger varpå de antastat honom sexuellt. Med den beskrivning mannen givit av kvinnorna bör dom väl snart vara fast.

De män som sitter och bloggar och kommenterar om att de skall åka till Örebro på semester vet förmodligen inte vad de pratar om. Bäst att hålla lille mannen inomhus när vi på fredag angör Örebro som första stopp på vår sommarturné.

Inga kommentarer: