lördag 19 juli 2008

Lördagsfrukost

Idag tog det lite tid innan vi äntligen lyckades komma till ro med frukosten. Det grova brödet var slut och ugnen krånglade med bake-off-frallorna. Necessären låg kvar i bilen. Men Lantlivs senaste nummer låg och väntade vid kaffekoppen, så då infann sig slutligen lugnet. Jag ÄLSKAR denna tidning!

Idag blir det shopping på stan. Födelsedagspresent skall inhandlas till 40-åringen vi skall fira om några veckor. Samt att en lördag i semester-Stockholm faktiskt kan bli rätt skön. Orkar vi hålla oss kvar blir det nog koreansk mat ikväll innan vi åker tillbaka hit ut för att gå på bio. Egentligen behöver man ju inte åka in till stan, om det inte vore för att vi har abstinens efter Hedengrens Bokhandel vid Stureplan, då.

På bilden ser man mig i mitt favorithörn i lägenheten. Här har jag utsikt över vårt fina kök och ut över parken med gångvägen där man ser Vällingbyborna gå/cykla/jogga förbi. Vi är rörande ense om att detta förmodligen är en av de trevligaste lägenheter någon av oss bott i. (I tavlan syns Lille Sudoku-mannen)

Inga kommentarer: