söndag 16 mars 2008

Söndag i Vällingby III



Vällingby. Som fått ett ansiktslyft. Nu har skyltarna till nya modevaruhuset kommit. De står på marken och man kan läsa QM bakofram. Och Topshop. "Öppnar 2008" sägs det, vilket jag tycker verkar snart om man skall döma av den fart bygget verkar ha tagit.

Annars har jag som vanligt lämnat den lille mannen vid 16.55-tåget och sitter ensam på söndag kväll. Dricker ett glas vin ur Mauro-boxen i köket och lyssnar på Eva Cassidy. Har lyckats överlista min nya mp3-spelare, den jag fick av den snälle lille mannen i födelsedagspresent. Det var inte helt självklart hur man skulle få in låtarna i den ordning man ville. Mycket svordomar har flugit runt här i sovrummet/kontoret idag på eftermiddagen.

Men, nu är det dags för vårpromenader på Torpet. Med Led Zeppelin, Anthony and the Johnsons och 2raumwohnung i lurarna. I påsk öppnar vi för våren. Snart kommer också mamma hem från vinteridet i Thailand. Ett säkert vårtecken såsom talgoxen.

Snart möter vi våren i Kroatien. Firar vännerna som ingår partnerskap. Ser Edvard II. Åker till Umeå för Fi-kongress. Våren är fullknökad med aktiviteter utöver det ständiga pendlandet. Stilla är vi inte. Livet känns rätt bra.

Imagine all the people, living life in peace.

Inga kommentarer: