söndag 2 mars 2008

Söndag i Vällingby II

Senast jag var hemma i Vällingby rånades Guldfynd och polisen cirklade över vårt hus i helikopter i jakt på rånarna. Idag tänkte jag mig ut på en liten promenad och fick se polisen jaga bovar vid Hässelby Slott. Bovarna har försökt fly från polisen, genom att köra genom en häck. Häcken var dock lite för tät och bilen hamnade ovanpå häcken. Syns kanske dåligt på bilden men bilen står parkerad snett över häcken.


Båda dörrarna stod på vid gavel och en bov låg på mage på marken med poliser omkring sig (vid pilen). Trodde först att personen i fråga var död... Men han reste sig senare och fördes bort mellan två poliser.


Tydligen är det ett värdetransportrån som polisen lyckats stoppa. Och här har man oroat sig för den yngre systerns semestrande i Sydafrika. Verkar ju som om vi på denna tid hunnit uppleva fler polisiära ingripanden i Vällingby. DN:s fotograf fanns på närmare håll.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Usch då, dramatik på hemmaplan!
Tack för din kommentar hos mig! Visst är det fegt.

Bloggerskan sa...

Jo, det är det. Fegt... (För den som inte förstår handlar det om anonyma kommentatorer som skriver elaka saker på SvD:s sajt om människor som sörjer.)