lördag 28 november 2009

Rabiatfeminism proudly presents: Årets julkalender - Tuves & Luvas jul

Det här är Tuve och Luva. Tuve och Luva är två av de 170 miljoner skumtomtar som varje år tvingas gå ett dystert öde till mötes. Det som är speciellt med just dessa två filurer är att dom fått nog. Nog av att klämmas ner i påsar och kartonger inför jul, helt utan några regleringar om tomteskydd, bara för att sedan bli uppätna av glupska svenskar som varje år sätter i sig 1 000 ton skumtomtar. Tuve och Luva har fått nog. Det var därför dom en dag gläntade på locket till sin plastlåda på Coop Forum på A6 i Jönköping, sa hejdå till släkt och vänner och gav sig ut på vägarna för att finna lyckan.

Bilden här ovan är tagen i samma ögonblick som Tuve och Luva lämnat sina släktingar och vänner på Coop Forum, klättrat ner på golvet och gett sig av mot utgången. Vår fotograf lyckades fånga dem på bild precis innan de smet iväg genom en av de obemannade Shop Express-kassorna och försvann bakom en annan hotad varelse, en SAAB, ute på parkeringen.

Lyckligtvis har vi fått möjligheten att under december månad fram till julafton få följa Tuve och Luva på deras road trip runt mellersta delen av södra halvan av Sverige.

Häng på för nu bär det av!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir helt fängslad :) Ska följa dem hela december nu. Brr... farliga äventyr...
Hälsn. Tjejen på flickrummet

Rabiatfeminism sa...

Ja, skummisarna kommer nog få uppleva en del. :)