måndag 23 juni 2008

Det glamorösa livet

Pengarna är överförda, Resorb och antibiotika inköpt, pass, visum, biljetter och internationella körkort framlagda. Rekommendationsbrev för ackreditering till vallokalerna är fixat. Tvätten skall tvättas och väskorna packas. Och under tiden passar vi på att göra slut på bib-vinet. Det glamorösa livet illustreras ovan. Glaset kommer från IKEA.

Lille mannen hade för avsikt att läsa ut Mahatma av Zac O'Yeah så att han slipper släpa med den på resan. Men jag vet inte om denna bild är bra reklam för boken. Han säger att den är bra. Just nu snarkar han, dock.

Ikväll är det fotbollsfri kväll. Skönt faktiskt. Semifinalerna lär starta klockan fem på morgonen i Mongoliet... Vill gärna heja på Ryssland men känner mig lite tveksam inför det ryska undret och hur ett lag orkar springa så i 120 minuter för att sedan toppa med två mål i förlängningen. Om även Spanien framstår som slöa gamlingar i semin så lär jag förmodligen inte bli mindre konfunderad. Som farbrodern sa, det måste vara nåt med de ryska rödbetorna. (Dom som dom gör så satans god borstj av.) Jag hoppas verkligen att liknelsen som Erik Niva gjorde mellan Andrej Arsjavin och Diego Maradona bara kommer röra sig om gudabenådad fotbollstalang. Så, tills vidare: HEJA RYSSLAND!

Inga kommentarer: