söndag 30 augusti 2009

En sommar senare

Den som hängt med kunde i juli, före semestern, se mina nyinköpta träskor från Knulp. Här är dom den 16 juli (till vänster) och idag den 30 augusti (till höger). Det är detta jag älskar med mina träskor att dom blir till en förlängning av en själv. Formar sig efter foten och tar färg efter det man upplever tillsammans. Länge leve träskon!

(Och ja, den som undrar om jag inte bytt sängkläder sedan den 16 juli har helt rätt. Men då har jag ju å andra sidan inte varit hemma särskilt mycket, och sover bara i halva sängen och en massa andra undanflykter... Men det är kanske dags nu när jag haft skorna i sängen...)

2 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Oj oj, akta dig, såg kommentarerna en tjej som håller på att försöka få barn med IVF fick appropå att inte byta sängkläder. Folk har så mycket konstigt att reta sig på :-)
Träskor, ljuva sommarminnen och ärrade fotknölar som fått sig för många sparkar... Kanske skulle försöka få tag på ett par - träskor, inte fotknölar - när man är i Svea rike nästa gång..

Rabiatfeminism sa...

Då borde ju jag och lille mannen haft massor med barn vid det här laget!!! ;)

Knulp finns på Kungsgatan mellan Drottninggatan och Vasagatan. Fantastiskt hantverk som slår Moheda, tycker jag. Just skönt att det inte finns något kantband över foten. Men man bör nog köpa små storlekar för skorna töjer sig ju.

www.knulp.se