måndag 7 juni 2010

Min bäste man

Man vet att man är gift med rätt man när man får följande SMS

"SVT är ju fruktansvärt! Knugainfekterat! Puss"

samtidigt som man just skrivit två ilskna Facebook-statusuppdateringar och ett blogginlägg om eländet. (Som han inte hunnit läsa då han suttit framför morgon-TV och förfasats.)

Eller

"Du har väl gett fan i att fira nationaldagen? Puss"

samtidigt som man just bloggat om 6 juni och nationalism.

2 kommentarer:

Sara sa...

Du behöver verkligen en paus från allt vad monarki och prinsessbröllop heter. Hugaligen. Jag gör allt för att ha skygglapparna på mig, annars skulle jag med höja blodtrycket på det viset som jag får känslan av att du gör ibland. Och det orkar jag inte med. Just sånt där finns det liksom inget tak för hur mycket jag kan tända till på...
Kram på dig!

Rabiatfeminism sa...

Och var tänkte du att man skulle slippa ifrån detta? T o m Ramlösa trycker ju texten GRATTIS istället för RAMLÖSA på flaskorna. Och när jag skulle skicka kort till min syster med sambo häromdagen hade frimärket motiv av förlovningsringar, vilket iofs var bra eftersom kortet var ett gratulationskort med anledning av förlovning. Och när man sitter och tittar på nyheterna på TV handlar även dom om detta jävla bröllop.

Att ta paus skulle betyda att jag måste lämna landet och det kan jag inte för tillfället. Eller sluta läsa tidningar och se på TV, vilket jag överväger. Och inte gå ut före 19 juni, vilket blir svårt.

Så min strategi är att varje dag fram till bröllopet skrika ut precis vad jag tycker om detta unkna statsskick och haussade bröllop. Om någon tycker att jag är tjatig kan jag säga att mitt skrikande är en fis i rymden jämfört med den bombmatta av gullegull vi fått över oss från Hovet/Regeringen/Stan/Media. Vill man klaga kan man vända sig till Hovet. Jag slutar när dom abdikerar. ;)