fredag 21 oktober 2011

Mansförkylning

Sov som en stock inatt. Igår natt låg jag vaken och oroade mig för Lille mannen som satt nere i sin övernattningslägenhet i Jönköping och var sjuuuk. Han lät verkligen eländig och hostan vill inte ge med sig. Han har ätit såna där tabletter som skall dämpa hostreflexerna. Det ledde till att han kände sig bättre och gick ut och sågade ner björkstammar och högg ved i helgen som gick. Sen blev han sjuk igen och fick ont i bröstet och var så matt så matt. Så frun blev riktigt orolig och inte kunde sova.

Nu är han hemma. Så inatt sov jag som en stock. Önskar att jag var lite mer som den här mannens fru. Nu när maken förmodligen drabbats av detta

8 kommentarer:

Anonym sa...

Illasinnat förtal!:-)

Rabiatfeminism sa...

Idag gick han till vår husläkare Elin. Hon tittade på honom med sin förtroendeingivande blick och konstaterade att antibiotika inte brukar hjälpa, även om det var mykoplasmabakterier. Han fick ett återbesök om en månad och sen fick han åka och handla.

Fasching sa...

Jag har full förståelse för din make. Jag hade bättre tur eftersom min läkare var man och förstod allvaret i situationen och åtminstone skrev ut hostmedicin. Krya på honom!

Rabiatfeminism sa...

Aha, det var därför maken var så besviken över att hans vanlige läkare, Dr Pawel, inte hade tid att träffa honom.

Anonym sa...

Kan det vara en vårdskandal på uppsegling?

Rabiatfeminism sa...

Ja, med tanke på hur synd det är om honom så, den stackarn.

meta sa...

klockren film. Tyvärr.

Rabiatfeminism sa...

meta,
Ja, minen hos ambulansföraren när hon säger att hon också är förkyld är rätt talande...