torsdag 13 oktober 2011

Aftonskiten

Skvallertidningen Aftonbladet har ägnat en vecka åt att jaga Håkan Juholt för att han brutit mot riksdagens regler. När Aftonbladet blir avslöjade med dålig research, reglerna finns inte, så vänder dom på steken och anklagar Juholt för att ha erkänt att han brutit mot regler som inte finns. Nu kommer vi väl få artiklar om vilken idiot Juholt är som betalar något han inte behövt betala.

Det är nog dags för Socialdemokraterna att sälja sin del i tidningen i fråga. Varför alls vara med och betala för sån här skitjournalistik? Tidningens redaktörer måste tro att läsarna är kompletta idioter.

Uppdatering: Här är Aftonskitens första artikel om Juholt där man säger att sambon "ägde" sin hyresrätt hos Heba och att Juholt "bluffat" och "fuskat" och att om man delar lägenhet "ska" man bara få ersättning för halva hyran. Det är uppenbart att Anette Holmqvist gjort usel research när det nu visar sig att det hon skrev att man "ska" inte ens finns antecknat på papper. Det är snarare Aftonbladet som försöker slingra sig.

Inga kommentarer: