lördag 1 oktober 2011

Hoanden från högergarderoben

Idag kunde vi läsa en debattinlägg från ett antal upprorsmakare på yttersta högerkanten. De är alla KD-representanter och tycker att partiledaren Göran Hägglund är alldeles för tam. KD skulle kunna vara mycket mer familjekonservativt och gammalmodigt än det är idag. Man riktigt hör mullret från vissa kretsar i Uppsala, Örebro och Jönköping.

Låt dem mullra. Släpp ut dem ur garderoben. Det bästa som kunde hända vore väl om Hägglund byttes ut mot t ex Mats Odell. Eller varför inte Annelie Enochson som var med och undertecknade debattinlägget. Ni vet hon som "INTE tycker det är ok att sprida löspenisar och fylla stan med ekivoka budskap" i samband med Pridefestivalen.

För till skillnad mot högerspökena i debattartikeln så tror jag inte att Sverige skulle sakna "de värden och värderingar som Kristdemokraterna bygger sin politik på" om partiet åkte ur riksdagen. Över 94 procent av väljarna verkar måttligt intresserade av deras gammelmodiga politik och idéer. Och inte lär de bli fler vid rop på abortförbud och Prideförbud.

Inga kommentarer: