fredag 14 oktober 2011

Bjäbb

Tänker att om Jan Andersson, Mariam Osman Sherifay och Lars Törnman är de starkaste rösterna mot Juholt inom partiet sitter han förmodligen rätt säkert. Pratkvarnar som viftar med armarna och låter mycket finns det gott om inom arbetar- och tjänstemannarörelsen men det betyder inte att dom har särskilt mycket inflytande. Nu verkar till och med Göran Greider ha tagit sig samman efter att ha varit ute och kritiserat Juholt i början av drevet. Idag ber han svenskarna att vakna och inse att medierna försöker förvandla oss från medborgare till mediekonsumenter. (Radions P1 alldeles nyss.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oavsett hur S ser på Juholts partiledarskap, det är ju faktiskt en fråga för partiet, kommer jag att fortsätta att kritisera honom och S för paraplyliknelsen. Jag har sett, oavsett regeringar, hur paraplyvälfärden slår. Fattigt folk stående i regnet, med möjligen ett paraply till skydd. Ständigt blöta fötter är inte bra i längden.

Rabiatfeminism sa...

Ja, jag skulle inte röstat på S före och inte heller efter detta drev. Däremot är det partiets politik som intresserar mig mest, inte ledaren.

Anonym sa...

Vem ett parti väljer till ordförande säger mycket om ett parti. Tänk bara på C, som valt en ordförande vars idol är Thatcher. Det säger säkert något om det partiets politik.

meta sa...

Från ett feministiskt hörn kan jag inte låta bli att göra jämförelser med Toblerone och Sahlin.

Något gnisslar väldigt skevt i S.