fredag 20 augusti 2010

Gissa vilken politisk färg den här tidningen har

Så här är det varje dag. Alliansregeringen sitter nu på Harpsund och strider om hur dom skall kunna komma överens. Deras valmanifest är sent, det verkar som de har svårt att komma överens. Vad väljer då 'journalisterna' på Svenska Dagbladet att skriva som toppnyheter... Eller är det ledarsidan som väljer material och skriver rubriker nu i valtider?

2 kommentarer:

Fiat sa...

Jag håller med dig. Irriteras själv över att det hela tiden framställs som att alliansen kommer överrens medan de rödgröna plågas av inre strider. För det första är det skitsnack. För det andra är det väl för fan sunt att de inte kommer överrens i allt? De är tre OLIKA partier. Att inte bara tjafsa med tyder på politisk integritet, men det kanske inte är något som vi ska hylla längre, nu när allt är indelat i två block?

Det får mig att känna samma äckel och frustration som påståenden om att tjejer inte kan komma överrens. Blä.

Rabiatfeminism sa...

I agree. Det finns ju inte mer oenighet inom De rödgröna än inom Alliansen. Och de senare säger sig ju har klarat att rega finfint i fyra år. Sen skräms man med kommunistspöket när det faktiskt är så att S+V kommit överens om sisådär ett femtontal budgetar genom åren. Och att Mona Sahlin skulle vara en nolla när hon är den som har mest regeringserfarenhet av alla partiledarna.

Och media jamsar med. Skämmes tamejfan.