torsdag 21 april 2011

What goes around comes around

Vi är nog många som upprörts över att Thielska galleriet tänkt vräka före detta intendentparet Linde&Öhman omgående. Tills idag, då Svenska Dagbladet kan avslöja att det var precis vad Nina Öhman gjorde för några år sedan med en före detta anställd. (Pappersupplagan.) Denne överlät sin våning på Östermalm till sin företrädare när han tillträdde, med löfte om att få bo på Thielska livet ut. Detta löfte höll inte Linde&Öhman utan mannen vräktes. Han skriver nu till kulturministern att han kan tänka sig att ta någon av de våningar som Linde&Öhman ratat, på femma på Mariatorget eller en fyra i Vasaparken t ex.

Vid en sökning hos Bostadsförmedlingen ser jag att det finns en ledig trea i Grimsta. Det kanske kunde vara nåt för Linde&Öhman?

Så till Grekland igen. Nu är det juridikprofessorn Mårten Schultz som uppmanar till bojkott.

"I väntan på ett tydligt besked om hur den grekiska staten konkret ska se till att nästa anmälare av ett våldtäktsbrott behandlas korrekt och rättvist av de rättsvårdande myndigheterna föreslår jag att vi avhåller oss från att boka några semesterresor till Kreta eller Rhodos. Eller Samos."

Häpp.

Inga kommentarer: