lördag 13 november 2010

Idétorka

Dagarna försvinner med stormsteg. Snart är det advent och mina idéer inför årets julkalender är... lika försvinnande som dagarna. Tuve och Luva har inte hörts av sedan dom skickade vykort från Thomtland. Landladyn äter fortfarande skumtomtar men med mycket dåligt samvete... Konsumtionen kommer säkerligen att minska i år jämfört med tidigare år.

Därför skulle jag vara mycket tacksam för idéer om vad som vore kul att läsa om på bloggen i december. Allt är välkommet, personligt, politiskt, barnsligt, allvarligt. Bara jag får idéer!

4 kommentarer:

kaffepulver sa...

Har tyvärr inga förslag, men ville vara säga att det är väldigt trevligt OCH ambitiöst med adventskalender i bloggen. Får lite prestationsångest nu ...

Rabiatfeminism sa...

Ja, det är kul att skriva också, om man har idéer och tid. Förra året jobbade jag inte i december så det gav ju massor av tid att utveckla kalendern. I år måste det bli något enklare. :)

Fiat sa...

Jag älskar ju alla dina inlägg om politik även om jag inte är den mest frekventa att kommentera dem. Även de andra inläggen också, så det är svårt att komma med någon bra idé eftersom att jag redan är nöjd. Men lite mer vardagspolitik kanske? Alltså om det där omöjliga med att få allt att gå ihop utan att svika för många ideal men samtidigt inte vara övernitisk. Gudarna ska veta att jag har svårt för den balansen själv.

Jenny sa...

Jag funderade också över en adventskalender i dag. Så mycket roligare om någon mycket bättre gör det ännu vassare! Håller med Fiat ovan om vardagspepp, eventuellt med historisk anknytning? Små framsteg som tröst och jävlar anamma att allt vårt arbete faktiskt går framåt och inte bakåt (även om det känns så ibland).