måndag 15 november 2010

Dagen då Högermedierna vände på en femöring

Så var inte Mona Sahlin något hot längre. Och se, då ändrades journalisternas beskrivningar av henne. I Svenska Dagbladet får man se henne skämta med journalisterna på väg till Paris. och senare på dagen fina bilder på henne i internationell samvaro. I Expressen får vi veta att hon fått flera jobberbjudanden och kramar av den grekiske premiärministern. I Rapport får vi se henne klappas om av socialdemokratiska kollegor. Uppskattad, respekterad, leeende. Bloggen In your face konstaterar detsamma. Vad skall ekokammaren nu hitta på för att misskreditera alla utmanare till Alliansen?

2 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Oavsett vad man tycker om Mona Salin och om oavsett hur man röstar så tycker jag det är beklämmande att se hur de egna släpper Salin som en het potatis. Det var ingen som var överdrivet intresserad att ta över och Salin var den som stod upp och faktiskt tog utmaningen. Det är fegt att låta henne bära hundhuvudet nu. Det är ju inte Salins parti, det var inte HENNES valrörelse, det är partiets valrörelse.
När det gäller media är de ute efter billiga poänger och det som säljer. Har dock en känsla av att det faktum att Salin är kvinna gjorde det ännu mer "intressant". Men vi som läsare har ett ansvar. Så länge vi klickar på länkarna eller köper tidningarna och läser skit om partiledare och kändisar så lönar det sig att skriva... Tyvärr.

Rabiatfeminism sa...

Så sant. Tyvärr som tror jag att medierna lyckades vinna valet åt Alliansen...