tisdag 7 juni 2011

- Kan inte dom vara hemma hos sig?

Så brukade, enligt Lille mannen, hans mor säga om personer med ett annat etniskt ursprung än svenskt. Hon såg liksom inte poängen varför dom skulle komma hit när dom väl kunde vara hemma där dom kom ifrån. Idag manifesterar Roland Poirer Martinsson, krönikör i SvD och anställd av Timbro, samma tankesätt, fast om bögar och flator. Som höger anser han att KD borde avstå från att delta i Pride. Sexualitet är nämligen något privat. 'Kinky och uttryck för olika sexuella identiteter' skall stanna i det privata, enligt Poirer Martinsson. Bögar och flator är ju sexuella på helt andra sätt än Poirer Martinsson, det vet man ju att dom bara 'uttrycker' sig hela tiden, särskilt på Pride. Dessutom är dom vänsterextremister alla dessa homosexuella och deras vänner. Som Fredrick Federlay (C) and Birgitta Ohlsson (FP) till exempel.

Hela denna sorgliga sexualiserade syn på vissa sexuella läggningar, som Poirer Martinsson förmodligen inte har på heterosexuella, en annan sexuell läggning, får mig att tänka på en artikel som jag läste i veckan. Två kvinnor från Vitryssland söker asyl i Sverige. 'Hemma hos sig' trakasserades dom av främmande män på stan och av polisen. Efter att ha hållit varandra i hand i en park. Den ena kvinnan fick sparken från sitt jobb efter att polisen tipsat hennes arbetsgivare om att hon gått på gayklubb. Migrationsverket tycker dock att kvinnorna kan åka 'hem till sig'. Jag menar Vitryssland är ju bara ett av de tre mest homofoba länderna i världen, enligt ILGA-Europe. (Tillsammans med Iran och Saudiarabien?) Jag vet inte vad Migrationsverket anser att kvinnorna, som är utstötta ur sina familjer, sparkade från sina jobb, uppsagda från sina lägenheter, skall göra. Kanske kan dom tona ner sin homosexualitet lite, låta bli att vara så vänster och snuska sig offentligt genom att hålla varandra i handen eller ge varandra en puss? Det är ju så typiskt med dessa homosexuella att dom alltid skall ta på varandra offentligt, pussas utanför hemmets fyra väggar, hålla handen. Prata om sina partners vid fikabordet på jobbet, gå på nattklubb. Sånt som heterosar aldrig gör.

På Pride riskerar KD enligt Poirer Martinsson att bli 'freaken i sammanhanget'. Där ligger förmodligen hela kärnan i Poirer Martinssons resonemang. Han, och KD:arna, är ju de normala, de som gud skapade. Dessa perfekta heterohögermänniskor skall inte låta sig förnedras och ifrågasättas av någon normomstörande verksamhet, särskilt inte om denna innehåller vänsterelement. Bäst vore kanske om man skickade hela HBT-gänget till Vitryssland där dom fick lära sig veta hut.

Inga kommentarer: