tisdag 24 maj 2011

Vilket praktarsel!

Först var han inte ens på rummet. Sen var hotellstäderskan med på en liten snabb avsugning. Nu har det kommit uppgifter om att DSK:s sperma återfunnits på hotellstäderskans blus och att han minuter efter det han påstår var frivillig sex passerat den gråtande städerskan i korridoren. Om man nu haft sex med en kvinna som varit med på det och man minuterna senare finner henne nedböjd, gråtande i korridoren, tröstad av några kollegor, vad gör man då? Eller är det 'normal procedcure' att kvinnor som DSK har 'consensual' sex med gråter efteråt? Med tanke på att DSK åkte direkt till flyget och när han satte sig i första klass frustade ur sig ett 'quel beau cul!' (snygg häck) till en av kabinpersonalen så torde det väl ligga i farans riktning.

Karl'n skulle fått stanna på Riker's Island. Det hade gjort honom gott.

Sen kan man ju undra hur en man med så genuint dåligt omdöme kunnat nå en sådan position i samhället och vad det säger om alla runt omkring. Dessvärre finns dom ju överallt, även i motsvarande positioner i Sverige. Många är t ex historierna kring en tidigare ordförande för en av våra större ideella föreningar. Tyvärr blir dessa kommentarer, och klappar, kring kvinnliga kollegors stjärtar bara till fikarumsskvaller eftersom få vågar sätta ner foten mot bastumentaliteten.

2 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Överallt och på alla jävla nivåer (ursäkta svordomen) och när man säger ifrån är man stel och tråkig och saknar humor och allt vad det nu heter. Tröttsamt. Oavsett om det är kvinnor eller män som beter sig. Det är inte OK.
Barn med flera kvinnor, otrohet och så vidare säger jag ingenting om (Schwarznegger, Woods ex), annat än att det är ett dåligt beteende gentemot hustrun, för det är något mellan de inblandade, men att missbruka sin position, att utnyttja personer som inte är med på det, och att förgripa sig eller att bete sig kränkande mot andra människor - fullkomligt oacceptabelt. Och sedan är det folk som fortfarande tror att någon försökt "Sätta dit" honom. Allvarligt talat?!?

Rabiatfeminism sa...

Jo, och nu har hans vänner försökt köpa kvinnans tystnad genom att åka ner och muta hennes familj som lever i en by i Guinea. Om hon tar tillbaka anmälan kommer familjen bli miljonärer i dollar. Fräscht.