onsdag 25 september 2013

Schenker - för dina kunders synders skull

Schenker. Dom har man tydligen fått för sina synder. En säljare på Tradera skickar mig en vas som är trasig vid ankomst. Jag fotar vasen och beskriver emballaget noga för Schenker som ska ersätta transportskador. Det visar sig att jag skickat formuläret till fel ställe. Jag skickar alla uppgifter och bild på vasen till rätt ställe och får till svar att jag måste fylla i deras privatkundsformulär, med exakt samma jävla uppgifter.

Gör så.

Några veckor senare kommer krav på att jag ska fota inre och yttre emballage. Detta har jag iofs kvar (för jag misstänkte att Schenker skulle bråka om de 110 kronor det kostat mig att få den vas som dom slagit sönder). Men bubbelplast, hur ser det ut, Schenker? Två lager av bubbelplast, är det så svårt att fatta hur det ser ut att ni ska sitta och krångla kring 110 spänn? Bara för att ni hoppas att jag ska ge upp!

Nästa gång någon säger sig vilka skicka grejer via er kommer jag inte att buda. Och jag kommer verkligen inte skicka via er, om det är så här ni behandlar mina kunder!

Avdelning: Jag har annat att göra än krångla med kundovänliga företag!

Inga kommentarer: